Inloggen
Winkelmandje

2in1: Luchtbevochtigen en luchtreinigen CA-807 Refurbished

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
449,00
Zet op verlanglijstje
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden.
Reviews Schrijf een review
Toevoegen aan favorieten
 • 20 jaar Clean Air Optima®
 • Specialist in hoogwaardige "mobiele" luchtbehandelingssystemen
 • Effectieve producten - designed in Germany
 • Wereldwijd honderdduizenden tevreden gebruikers
 • Vakkundige advisering, snel contact
 • Online productadvies
 • 2 jaar garantie
 • Gratis retourneren binnen 30 dagen
2in1: Luchtbevochtigen en luchtreinigen CA-807 Refurbished
2in1: Luchtbevochtigen en luchtreinigen CA-807 Refurbished
449,00
 • Artikelomschrijving & specificaties
 • Documenten
 • Accessoires
 • Veel gestelde vragen

Barcode

Artikelomschrijving


Clean Air Optima® refurbished productenClean Air Optima® refurbished producten zijn geretourneerd binnen de zichttermijn. Door het refurbishen van deze artikelen, verminderen we afval en kunnen we u een gunstigere aankoopprijs bieden. Hiermee dragen we bij aan een duurzame oplossing voor geretourneerde producten.

Lees meer...


Risico’s door droge en slechte luchtkwaliteit in binnenruimtesVooral in de koude jaargetijden valt de relatieve luchtvochtigheid vaak onder de door medici voor woon en werkruimtes aanbevolen relatieve luchtvochtigheid van ca. 45 - 55%. In de zomer is de luchtvochtigheid in woningen, kantoren en gebouwen vaak te laag vanwege koeling door airconditioning installaties.

Droge lucht werkt negatief op het welbevinden van mensen en dieren en kan bij aanhoudende zeer droge binnenlucht ziekteverschijnselen van de ademhalingswegen en huidklachten veroorzaken. Ook voor meubels, parketvloeren, antiquiteiten en planten kan uitdroging zeer schadelijk zijn.

De zeer effectieve luchtbevochtiging door de luchtwasser CA-807 dient ter voorkoming van droge verwarmingslucht en werkt preventief tegen:

• Jeukende ogen, geïrriteerde ademwegen en droge huid
• Verkoudheid en kriebelhoest door uitgedroogde slijmvliezen
• Droge keel en verstopte neus
• Droge huid en gebarsten lippen
• Scheuren in houten meubelen, parketvloeren en muziekinstrumenten

Gelijktijdig bevrijdt de luchtwasser CA-807 door krachtige luchtreiniging de binnenlucht van:

• Koude tabaksrook
• Geuren
• Huisstof, dierharen en pollen

Luchtwasser CA-807
2in1: Luchtbevochtiger en luchtreiniger


Geschikt voor kleine en grote ruimtes tot 70m² / 175m³ / 750ft²

Uniek luchtwasser systeem voor optimaal binnenklimaat

Het Clean Air Optima® luchtwasser systeem CA-807 biedt gelijktijdig effectieve luchtbevochtiging en luchtreiniging in uw binnenruimte. De combinatie van vier bewezen technieken zoals koudverdampen voor het bevochtigen, luchtwassen voor het reinigen van de lucht, antibacterieel waterfilter en actiefkool voorfilter zorgen voor een fris en gezond binnenklimaat.

De luchtwasser CA-807 is voorzien van een hygrostaat voor automatische regeling van de bevochtiging, heeft instellingen voor dagbedrijf, een fluisterstil (nacht)bedrijf met dimmende displays in de slaap modus. Door de bijzonder stille werking is dit unieke systeem geschikt voor zowel gebruik in de slaapkamer of kinderkamer alsook in kantoren, behandelruimtes en alle andere ruimtes waar van apparatuur een stil bedrijf wordt verlangt.

Luchtbevochtigers, huishoudelijke luchtbevochtigers, luchtbevochtiging, luchtbevochtiger voor thuis, ultrasone luchtbevochtigers, luchtbevochtiger voor slaapkamers, luchtbevochtiger voor babykamers, luchtbevochtiger met aromatherapie, luchtbevochtiger met ionisator, luchtbevochtiger met filter, luchtbevochtiger met afstandsbediening, draagbare luchtbevochtiger, luchtbevochtiger met automatische uitschakeling, luchtbevochtiger met LED-verlichting, luchtbevochtiger met geavanceerde technologie


Luchtwassing zorgt voor krachtige luchtbevochtiging
en effectieve luchtzuiverende werking

De luchtwasser CA-807 verdampt het water door middel van een rotor met bevochtigingschijven: deze rotor draait langzaam als een wiel door het waterbad aan de onderzijde. Als het gedeelte van de schijven dat door het water gegaan is weer naar boven beweegt wordt hier de ventilator luchtstroom overheen geblazen waardoor het water in de bevochtigingschijven verdampt. Stof, pollen en andere geur veroorzakende en vervuilende deeltjes blijven in de bevochtigingschijven hangen en als dit gedeelte van de schijven weer door het water draait wordt de vervuiling aan het water afgegeven en zakt naar de bodem van het uitneembare en makkelijk te reinigen waterreservoir. De geabsorbeerde vervuiling kan daardoor niet meer aan de binnenlucht worden afgegeven.


Luchtbevochtigers, huishoudelijke luchtbevochtigers, luchtbevochtiging, luchtbevochtiger voor thuis, ultrasone luchtbevochtigers, luchtbevochtiger voor slaapkamers, luchtbevochtiger voor babykamers, luchtbevochtiger met aromatherapie, luchtbevochtiger met ionisator, luchtbevochtiger met filter, luchtbevochtiger met afstandsbediening, draagbare luchtbevochtiger, luchtbevochtiger met automatische uitschakeling, luchtbevochtiger met LED-verlichting, luchtbevochtiger met geavanceerde technologieWerkwijze hybride systeem van de
Clean Air Optima® luchtwasser CA-807

De luchtwasser CA-807 werkt zonder filtermatten. De door de ventilator aangezogen verontreinigde en droge binnenlucht word eerst door het actiefkool voorfilter en aansluitend over de rotor met zich in het waterbad draaiende bevochtigingschijven gevoerd. De bevochtigingschijven zijn voor intensieve bevochtiging voorzien van honingraatstructuur. Voorgefilterde lucht wordt daardoor op natuurlijke wijze, vergelijkbaar met een regenbui of waterval regelrecht gewassen en gereinigd.

Kleinste deeltjes tot 10 micrometer worden in het water gebonden en gesepareerd. Hierdoor is de lucht bevochtigd en bevrijdt van stof, pollen en deeltjesgebonden geuren welke niet meer aan de binnenlucht afgegeven kunnen worden. De met drie standen instelbare ventilator luchtstroom voert de vochtige en schone lucht via de bovenzijde van het apparaat de binnenruimte in.

Luchtbevochtigers, huishoudelijke luchtbevochtigers, luchtbevochtiging, luchtbevochtiger voor thuis, ultrasone luchtbevochtigers, luchtbevochtiger voor slaapkamers, luchtbevochtiger voor babykamers, luchtbevochtiger met aromatherapie, luchtbevochtiger met ionisator, luchtbevochtiger met filter, luchtbevochtiger met afstandsbediening, draagbare luchtbevochtiger, luchtbevochtiger met automatische uitschakeling, luchtbevochtiger met LED-verlichting, luchtbevochtiger met geavanceerde technologie

Eenvoudige bediening met digitaal display
en ronde luchtvochtigheid display

Het grote digitale bedienpaneel aan de bovenzijde van het luchtwasser systeem CA-807 geeft duidelijke informatie over de verschillende instelmogelijkheden. De ronde en duidelijk afleesbare display aan de frontzijde geeft de door de ingebouwde hygrostaat gemeten luchtvochtigheid aan in drie zones.

Instelmogelijkheden van de luchtwasser CA-807:
• "Warm" voor snel bevochtigen of natuurlijke bevochtiging
• "Level" voor zachte, sterke of turbo ventilator luchtstroom
• Timerfunctie voor uitschakelmoment (1-8 uur)

Programma instellingen:
• Auto-mode
• Health-mode
• Baby-mode
• Sleep-mode


Voor gemakkelijke vulling kan de watertank eenvoudig en snel bovenuit de luchtwasser genomen worden voor vulling met leidingwater onder de kraan.

Door de grote 5 liter watertank heeft de luchtwasser CA-807 een bedrijfstijd van circa 20 uur zonder bijvulling!

Gebruik en onderhoud

Reiniging watertank en waterbassin

Om de twee weken het restwater uit de tank en het waterbassin verwijderen.

Reiniging watertank
Schud de met water gevulde tank 4-5 maal met gesloten deksel. Binnenwanden van de geleegde watertank dagelijks reinigen met een doek. Gebruik geen chemicaliën.

Reinigen waterbassin en rotor met Clean Air Optima® Reiniger & Ontkalker
De werkwijze voor deze reiniging:
1. Doseer 2 - 4 doppen Clean Air Optima® Reiniger & Ontkalker in het waterbassin van de luchtwasser.
2. Voeg water toe tot de rand van het waterbassin.
3. Laat minimaal 30 minuten en maximaal 60 minuten inwerken.
4. Na het reinigen en ontkalken, het waterbassin grondig met water afspoelen.
5. Indien er nog sporen van kalkaanslag zichtbaar zijn, adviseren wij reiniging en ontkalken te herhalen.

De bevochtigingschijven kunnen regelmatig (om de vier weken) eenvoudig in de vaatwasmachine gereinigd worden. Het schijvenpakket is tot 40°C vaatwasmachine bestendig.

Let op:
Om te reinigen en ontkalken, dient het apparaat uitgeschakeld te zijn, zodat er door de verneveling geen zuur via aerosolen in de lucht komt.

Clean Air Optima® Reiniger & Ontkalker is niet geschikt voor het waterreservoir (watertank). Wij adviseren voor het waterresevoir (watertank), een mild afwasmiddel te gebruiken.

Onderhoud filters CA-807

Reiniging Eco-Air Plus / Actiefkool - voorfilter
De verontreinigde binnenlucht word aan de zijkant via het gecombineerde actiefkoolstof- en voorfilter in het apparaat geleid. Het voorfilter vangt grotere stofdeeltjes zoals haren, pluizen, huidschilfers en andere schadelijke stoffen op. Door het actief koolstof in het voorfilter wordt de ingezogen lucht bevrijdt van gassen, chemicaliën, sigarettenrook, vluchtige organische stoffen (VOC) en geuren zoals huisdier- , schimmel- , keuken- en verfgeuren.

Het gecombineerde actiefkoolstof- en voorfilter bevindt zich in het deksel aan de zijkant van het apparaat en kan eenvoudig handmatig uit het deksel genomen worden. Bij continu bedrijf (24 uur / dag) en onder normale omstandigheden adviseren wij dit filter tweemaal per week te reinigen door (voorzichtig) stofzuigen of afborstelen.

Reiniging Nano-Zilver waterfilter
De Clean Air Optima® luchtwasser CA-807 beschikt over een antibacterieel waterfilter. Dit filter bestaat uit een cilinder gevuld met kunststof kogeltjes. Deze kunststof kogeltjes zijn voorzien van een nano-zilver coating om de groei van bacteriën en geurvorm tegen te gaan. Dit filter bevindt zich in het waterbassin en kan eenvoudig gereinigd worden door afspoelen met leidingwater.

Vervanging van filters
Afhankelijk van het soort gebruik, heeft het Eco-Air Plus / Actiefkool - voorfilter een levensduur van ca. 6 maanden en het Nano-Zilver waterfilter ca. 12 maanden.
Documenten

Specificaties

Geschikt voor ruimtes tot:70m² / 175m³ / 750ft²
Bevochtigingscapaciteit:min. 200 ml/h - max. 400 ml/h
Instelbare luchtvochtigheid:Nee
Heating functie:Ja
UV-C lamp:Nee
Geschikt voor aromatherapie:Nee
Top Filling:Nee
Automatische programma's:Auto-mode, Health-mode, Infant-mode, Sleep-mode
Timer:Uitschakelmoment (1-8 uur)
SMART bediening via de Clean Air Optima® App:Nee
Watertank:5 liter
Stroomspanning:AC 220V-230V, 50Hz
Stroomverbruik:44W natuurlijk bevochtigen - 344W snel bevochtigen (warm)
Filter vervanging:Eco-Air Plus filter na 6 maanden - Nano-Silver Filter na 12 maanden
Afmetingen:23,8 x 39,1 x 44,4 cm
Gewicht:6,9 kg
Geluidsniveau:<25 db(A)
Kleur:Wit
Afstandsbediening:Nee
CategorieRefurbished

Accessoires

Eco-Air Plus Filter CA-807
16,90
Hygrometer HT-01B

Hygrometer HT-01B

Direct leverbaar
16,95
Hygrometer HT-01W

Hygrometer HT-01W

Direct leverbaar
16,95
Nano-Zilver Filter CA-807

Nano-Zilver Filter CA-807

Direct leverbaar
12,90

Schrijf een review

Aantal sterren
     
   
  Plaats review

Stel een vraag over dit artikel

         
A guarantee for healthy indoor air quality

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen