Inloggen
Winkelmandje

Design Plasma ionisator luchtreiniger CA-267

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
49,00
Zet op verlanglijstje
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden.
Reviews
Gebaseerd op 351 recensies
Toevoegen aan favorieten
 • 20 jaar Clean Air Optima®
 • Specialist in hoogwaardige "mobiele" luchtbehandelingssystemen
 • Effectieve producten - designed in Germany
 • Wereldwijd honderdduizenden tevreden gebruikers
 • Vakkundige advisering, snel contact
 • Online productadvies
 • 2 jaar garantie
 • Gratis retourneren binnen 30 dagen
Design Plasma ionisator luchtreiniger CA-267
Design Plasma ionisator luchtreiniger CA-267
49,00
 • Artikelomschrijving & specificaties
 • Documenten
 • Veel gestelde vragen
 • Reviews
 • Combinatie aanbiedingen
 • Blogs

Barcode

Artikelomschrijving


Luchtvervuiling in binnenruimtes: een internationaal gezondheidsprobleem!De kwaliteit van de binnenlucht die we inademen, is bepalend voor onze gezondheid en welbevinden. Hoe minder stof, allergenen, micro-organismen en chemische verontreinigingen we inademen, hoe geringer het gevaar ziek te worden.

Zoals aangetoond door onderzoeken van de toonaangevende instellingen WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) en EPA (Environmental Protection Agency - het Amerikaanse agentschap voor milieubescherming) is de binnenlucht in ons woon- werk- en mobiliteitsbereik door biologische en chemische belasting vaak 2 tot 5 en zelfs tot 100 keer meer vervuild dan de lucht buiten!

Het probleem wordt versterkt door de moderne wijze van energiezuinig bouwen. Onvoldoende ventilatie veroorzaakt hierdoor vaak ongestoorde uitbreiding in onze binnenruimtes met bacteriën, virussen, huisstofmijt, schimmel, fijnstof en pollen.

Gezien de toenemende belasting door fijnstof en schadelijke stoffen is zuivere binnenlucht niet meer vanzelfsprekend. De kwaliteit van de ademlucht is in de afgelopen jaren duidelijk slechter geworden. Overal in onze binnenruimtes kunnen zich bacteriën, virussen, huisstofmijt, schimmel, fijnstof en pollen ongestoord uitbreiden.

Reden genoeg om alle aandacht te schenken aan de kwaliteit van de binnenlucht!
Design Plasma ionisator luchtreiniger CA-267


Geschikt voor kleine ruimtes tot 20m² / 40m³ / 160ft²
Luchtreinigers, huishoudelijke luchtreinigers, luchtreiniging, luchtreiniger voor thuis, elektronische luchtreinigers, luchtreiniger voor allergieën, HEPA-luchtreinigers, luchtreiniger met filter, luchtreiniger met afstandsbediening, draagbare luchtreinigers, luchtreiniger met automatische uitschakeling, luchtreiniger met LED-verlichting, luchtreiniger met geavanceerde technologie, luchtreiniger met ionisator, luchtreiniger met UV-C-licht, luchtreiniger met ozon


Gezondheid begint met zuivere lucht!

De unieke drievoudige filtertechniek van de Clean Air Optima® UV Plasma ionisator luchtreiniger CA-267 zuivert de binnenlucht van praktisch alle ongewenste stoffen en geuren zoals:

• Stof/fijnstof
• Vogelstof
• Bacteriën en virussen
• Geuren
• Fijne deeltjes (PM2.5)
• TVOC's
• Huisstofmijt
• Schimmelsporen
• Pollen

Luchtreinigers, huishoudelijke luchtreinigers, luchtreiniging, luchtreiniger voor thuis, elektronische luchtreinigers, luchtreiniger voor allergieën, HEPA-luchtreinigers, luchtreiniger met filter, luchtreiniger met afstandsbediening, draagbare luchtreinigers, luchtreiniger met automatische uitschakeling, luchtreiniger met LED-verlichting, luchtreiniger met geavanceerde technologie, luchtreiniger met ionisator, luchtreiniger met UV-C-licht, luchtreiniger met ozonEffectieve luchtreiniging door drievoudige filtertechniek

1. Plasmatechnologie
2. Elektrostatisch filter
3. Ionisator capaciteit >2.000.000 negative ionen/cm³

1. Plasma technologie
De combinatie van elektrostatisch filter met plasma technologie bindt zweefstoffen tot een deeltjesgrootte van 0,01 micron zoals fijnstof, pollen en alle soorten zweefstoffen. De elektrostatisch geladen stofcollector lamellen vangen als een magneet zwevende deeltjes en schadelijke stoffen uit de lucht. Deze stalen lamellen kunnen eenvoudig gereinigd worden met een zachte, licht vochtige doek.

2. Elektrostatisch filtersysteem
Door het bijzondere elektrostatisch filtersysteem is de Plasma ionisator luchtreiniger CA-267 in staat, zonder ventilator de lucht naar het apparaat toe te voeren en absoluut geruisloos te zuiveren. In het apparaat wordt elektrostatische energie opgebouwd, de lucht, de stof- en de vuildeeltjes in de lucht komen onder spanning te staan en worden hierdoor als door een magneet naar de geaarde stofverzamelende lamellen van het elektrostatisch filter geleid. De vuildeeltjes hechten zich aan de roestvrij stalen lamellen van dit filter. De lucht verliest zijn spanning en stroomt door. Hierdoor kan de luchtreiniger zonder ventilator voor het aanzuigen de lucht zuiveren.

3. Ionisator
Ionisator voor de productie van negatieve ionen voor het reinigen van de binnenlucht, het verrijken van schrale binnenlucht met negatieve ionen en het verbeteren van de luchtkwaliteit. Negatieve ionen hangen zich aan stofdeeltjes, micro-organismen en andere ongewenste stoffen in de lucht en verbinden deze met elkaar. De deeltjes worden op deze wijze zwaarder dan de lucht en vallen neer of worden door de luchtreiniger uit de lucht gefilterd. Negatieve ionen ondersteunen de opbouw van energiereserves en de stofwisseling, de verbetering van de bloedsomloop en het immuunsysteem, de vermindering van symptomen bij allergieën astma en hoofdpijn, de versnelling van helingsprocessen en alsmede de afbouw van stress en slaapstoornissen.

Luchtreinigers, huishoudelijke luchtreinigers, luchtreiniging, luchtreiniger voor thuis, elektronische luchtreinigers, luchtreiniger voor allergieën, HEPA-luchtreinigers, luchtreiniger met filter, luchtreiniger met afstandsbediening, draagbare luchtreinigers, luchtreiniger met automatische uitschakeling, luchtreiniger met LED-verlichting, luchtreiniger met geavanceerde technologie, luchtreiniger met ionisator, luchtreiniger met UV-C-licht, luchtreiniger met ozon

Snoerloos, kan direct op het stopcontact geplaatst worden

Compact, kan gemakkelijk mee op reis: de perfecte oplossing voor gebruik in de hotelkamer.Luchtreinigers, huishoudelijke luchtreinigers, luchtreiniging, luchtreiniger voor thuis, elektronische luchtreinigers, luchtreiniger voor allergieën, HEPA-luchtreinigers, luchtreiniger met filter, luchtreiniger met afstandsbediening, draagbare luchtreinigers, luchtreiniger met automatische uitschakeling, luchtreiniger met LED-verlichting, luchtreiniger met geavanceerde technologie, luchtreiniger met ionisator, luchtreiniger met UV-C-licht, luchtreiniger met ozon


Eenvoudige bediening

Instelmogelijkheden van de luchtreiniger CA-267:
Ionisator luchtreiniging aan / uit
Led nachtlicht aan / uit

Gebruik en onderhoud


Reiniging

Reiniging elektrostatisch filter
Het elektrostatisch filter is uitgevoerd met roestvrijstalen (RVS) stofcollectoren. Schakel het apparaat eerst uit en trek dan het apparaat uit het stopcontact. Wacht een paar minuten. Trek daarna het elektrostatisch filter bovenuit het apparaat. Reinig de roestvrijstalen (RVS) stofcollectoren met een zachte, licht vochtige doek waarop eventueel een beetje afwasmiddel is aangebracht. Filter droog terugplaatsen! Bij normaal continu bedrijf (24h/dag) adviseren wij het elektrostatisch filter 1x per week te reinigen.

Reiniging van de ionisatierail
De plasma ionisator luchtreiniger CA-267 beschikt over een reinigingsmechanisme voor het afschrapen van de ionisatierail. Dit afschrapen vindt plaats bij het uit het apparaat nemen en weer terugplaatsen van het elektrostatisch filter door de afschraper die zich aan de onderzijde van het filter bevindt. Onder normale omstandigheden adviseren wij de ionisatierail eenmaal per week te reinigen. Trek voor het doorvoeren van deze reiniging het elektrostatisch filter 4-5 maal achterelkaar uit het apparaat en plaats het filter weer terug.

Géén vervangfilters nodig!
Door de eenvoudige filterreiniging geen dure vervangfilters nodig = kostenbesparend in gebruik!
Documenten

Specificaties

Geschikt voor ruimtes tot:20m² / 40m³ / 160ft²
Filtertechnologiën:Ionisator, elektrostatisch filter en plasmatechnologie
CADR waarde:n.v.t.
PM2.5 sensor:Nee
Automatische programma's:Nee
Timer:n.v.t.
SMART bediening via de Clean Air Optima® App:Nee
Ventilatorcapaciteit:n.v.t.
Ionisator capaciteit:>2.000.000 negatieve ionen/cm³
Actief zuurstof:<0,05 ppm
Stroomspanning:AC 220V / 50Hz
Stroomverbruik:Max. 2,5 Watt
Filter vervanging:Nee
Afmetingen:7,2 x 10,4 x 21 cm
Gewicht:265 gram
Geluidsniveau:Geluidloos, luchtreiniger zonder ventilator
Kleur:Zilvergrijs / zwart
Afstandsbediening:Nee
CategorieLuchtreinigers

Reviews

4.6/5 351 reviews
Geplaatst op 05-04-2023

Het is makkelijk te installeren.
Je merkt het verschil in de luchtkwaliteit.

Geplaatst op 08-02-2023

Ottimo ionizzatore risulta compatto,robusto e facile da trasportare. Utilizzabile ovunque; soprattutto quando si viaggia e si deve andare in ufficio o in hotel. Molto carina è la luce notturna; che lo rende ideale per una camera per bambini. Spero che l'azienda Clean Air Optima riesca a progettare un prodotto simile anche per auto, per chi vuole beneficiare degli ioni negativi quando viaggia; soprattutto quando ci troviamo in mezzo al traffico in città molto inquinate.
Spero di vedere quanto prima sul sito uno ionizzatore per auto.
Consigliato comunque l'acquisto di questo prodotto.

Geplaatst op 27-01-2023

Efficace.

Geplaatst op 10-01-2023

J'ai installé le purificateur Clean Air Optima dans la chambre de mon fils qui est allergique aux acariens et aux pollens. Résultat: il se racle beaucoup moins la gorge et ne se réveille plus la nuit pour se moucher !!

Geplaatst op 07-01-2023

ik ben zeer tevreden , het apparaat is in reparatie / vervanging . tot op heden tevreden met de service .

Meer reviews tonen

Schrijf een review

Aantal sterren
     
   
  Plaats review

Stel een vraag over dit artikel

         
A guarantee for healthy indoor air quality

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen