Connecter
Panier

Testpagina

Testpagina


De high-end keramische Clean Air Optima® Design PTC ventilatorkachel is de perfecte oplossing voor het confortabel (bij) verwarmen van uw binnenruimte. Door het vermogen van 1000/2000 Watt worden binnenruimtes tot 40m² / 100m³ efficiënt verwarmd op koele dagen, tijdens de wisseling van seizoenen of bij plotseling opkomende kou.
De energiezuinige ventilatorkachel CA-904W heeft twee instelmogelijkheden voor de PTC verwarming en de ventilator, een timer voor uitschakeling (1-12 uur) en een regelbare thermostaat voor het automatisch regelen van de gewenste temperatuur. Door een krachtige, dynamische luchtstroom fungeert de ventilatorkachel CA-904W in de zomer als ventilator met verkoelende bries.

De energiemarkt verandert! - Eenvoudige “Plug&Play” methode om aardgasvrij (bij) te verwarmen
Met de elektrische verwarming van de keramische Clean Air Optima® Design PTC ventilatorkachel CA-904W kunt u uit eigen duurzame bronnen opgewekte energie (bijvoorbeeld zonnepanelen), eenvoudig gebruiken om uw ruimtes (bij) te verwarmen. Daarmee zorgt u voor een forse energiebesparing. Elektriciteit wordt niet voor niets gezien als de energiebron van de toekomst.Design Ventilatorkachel CA-904W
Geschikt voor ruimtes tot 40m² / 100m³ / 430ft²
Luchtreiniger, Luchtontvochtiger, Luftreiniger, Luftentfeuchter, Purificateur, des humidificateur,Air Purifier, Dehumidifier, Clean Air Optima Refurbished product


Een refurbished product is een product dat eerder in eigendom is geweest en gebruikt, maar dat in zijn oorspronkelijke staat is hersteld. Gereviseerde producten bieden een aantal voordelen ten opzichte van gloednieuwe producten, waaronder een lagere prijs en de mogelijkheid om nog steeds te genieten van de functionaliteit van een product zonder bij te dragen aan de vraag naar nieuwe goederen en de daarmee gepaard gaande milieu-impact.

Lees meer...
Clean air optima luchontvochtigerVentilator voor koele prestaties tijdens warme dagen
Door de keuze voor inbouw van een verticale ventilator rotor met een dynamische luchtstroom van 5 meter/seconde zorgt de ventilatorkachel CA-904W voor een stille of krachtige verkoelende bries.


2in1:
Bij uitgeschakelde verwarming fungeert de CA-904W in de zomer als ventilator met een verkoelende bries.
Luchtreiniger, Luchtontvochtiger, Luftreiniger, Luftentfeuchter, Purificateur, des humidificateur,Air Purifier, Dehumidifier, Clean Air Optima
PTC systeem: Positieve Temperatuur Coëfficiënt verwarmingselement


Deze PTC ventilatorkachel CA-904W van Clean Air Optima® beschikt over het moderne “Positieve Temperatuur Coëfficiënt” (PTC) verwarmingselement dat bestaat uit speciale grote aluminium vinnen die zorgen voor een betere geleiding dan standaard verwarmingssystemen. Het PTC verwarmingselement kan de warmteafgifte aanpassen, verbruikt daardoor minder stroom en zorgt voor een energiebesparende, rustige en integrale warmteopbouw in de ruimte. Hierdoor ontstaat al snel een aangename temperatuur tot in de verste hoeken in de ruimte!
Luchtreiniger, Luchtontvochtiger, Luftreiniger, Luftentfeuchter, Purificateur, des humidificateur,Air Purifier, Dehumidifier, Clean Air Optima

Thermostaat gecontroleerde temperatuurregeling tussen 15°C en 35°C


Met de regelbare thermostaat reageert de Clean Air Optima® Design PTC ventilatorkachel CA-904W op de kamertemperatuur. Bij het bereiken van de ingestelde temperatuur stopt de kachel met verwarmen. Wanneer de temperatuur enkele graden daalt, schakelt de verwarming weer automatisch aan.
Luchtreiniger, Luchtontvochtiger, Luftreiniger, Luftentfeuchter, Purificateur, des humidificateur,Air Purifier, Dehumidifier, Clean Air Optima
Horizontale oscillatie met 80° draaistand


De inschakelbare grote draaihoek tot 80° van de Clean Air Optima® Design PTC ventilatorkachel CA-904W verzekert een effectieve en gelijkmatige warmte- of koelte verdeling: ook tot in de verste hoeken in de ruimte!
Luchtreiniger, Luchtontvochtiger, Luftreiniger, Luftentfeuchter, Purificateur, des humidificateur,Air Purifier, Dehumidifier, Clean Air Optima


Eenvoudige bediening met digitaal display


Het overzichtelijke digitale bedienpaneel op de bovenkant van de design ventilatorkachel CA-904W is voorzien van zes tiptoetsen voor het eenvoudig selecteren van de gewenste instellingen. Daarnaast is de ventilatorkachel ook voorzien van een afstandbediening.

Instelmogelijkheden van de design ventilatorkachel CA-904W:
• In- en uitschakelen ventilatorkachel
• Gewenste temperatuur instelbaar tussen 15-35°C
• Verwarmen snelheid (hoog-laag)
• Verkoelen snelheid (hoog-laag)
• Oscillatie 80° (in- en uitschakelbaar)°
• Timerfunctie voor uitschakelmoment (1-12 uur)
• Actuele temperatuur aanduiding in °C
Luchtreiniger, Luchtontvochtiger, Luftreiniger, Luftentfeuchter, Purificateur, des humidificateur,Air Purifier, Dehumidifier, Clean Air Optima
Geluidsarme ventilatorkachel met energiezuinig systeem

Het ventilatorsysteem van de CA-904W voorziet in twee ventilatorstanden.

De keramische Clean Air Optima® Design PTC ventilatorkachel CA-904W zorgt ervoor dat u zeer comfortabel geniet zonder energieverspilling, dankzij het effectieve PTC verwarmingssysteem.


Snel verwarmen van 10°C naar 22°C in slechts 23 minuten Luchtreiniger, Luchtontvochtiger, Luftreiniger, Luftentfeuchter, Purificateur, des humidificateur,Air Purifier, Dehumidifier, Clean Air Optima


Uitlegvideo's

Instellen van de gewenste temperatuur
Instellen van de timer
Schakelen tussen verwarmen en ventilatorstand


Gebruik en onderhoud

Reinigen

Ingebruikname: Raadpleeg vóór ingebruikname de uitvoerige aanwijzingen in uw handleiding.

Reiniging buitenkant ventilatorkachel:
1. Schakel het apparaat uit en trek de stekker uit het stopcontact.
2. Zorg ervoor dat de kachel is afgekoeld voor uitvoering reiniging of onderhoud.
3. Gebruik een zachte en vochtige doek om het apparaat te reinigen van stof en vuil.
4. Zorg ervoor dat er geen water in het apparaat terechtkomt.

Reiniging stoffilter:
Het permanente stoffilter bevindt zich aan de zijkant van de ventilatorkachel. Voor een optimaal effect kan dit permanente stoffilter in de Clean Air Optima® Design PTC ventilatorkachel CA-904W tussendoor maandelijks gereinigd worden met een zachte borstel of uw stofzuiger. (raadpleeg handleiding ventilatorkachel CA-904W).

1. Schakel het apparaat uit, trek de stekker uit het stopcontact, laat het apparaat eerst goed afkoelen.
2. Druk op de beide ontgrendelknoppen en verwijder het stoffilter uit het apparaat.
3. Gebruik uw stofzuiger om het stoffilter en een zachte en vochtige doek om de behuizing van de ventilatorkachel t.b.v. het stoffilter te reinigen: daarna zorgvuldig drogen.
4. Plaats het stoffilter terug en druk deze voorzichtig aan, tot u een klik hoort.

Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen om het oppervlak te reinigen om schade aan het apparaat en de PTC verwarmingselementen te voorkomen.

Bewaar de ventilatorkachel op een droge en geventileerde plaats.

A guarantee for healthy indoor air quality

Panier

Effacer les filtres

Filtre

Annuler
Confirmer