Luchtbevochtiger met ionisator CA-602

Geschikt tot: 35m² / 90m³ / 375ft²

 • 3in1: lucht bevochtigen, reinigen en aromatiseren!
 • Makkelijk in onderhoud!
 • Luchtbevochtiger met Aromatherapie!
 • Ionisator 3.000.000/cm³
 • Geen vervangfilters nodig!

€ 119,-

Incl 21% BTW

2,6Kg
Meer of diverse apparaten nodig? DIRECT offerte Ontvang direct uw maatwerk offerte!
Op voorraad Bestellen Nu besteld, morgen in huis
Luchtbevochtiger met ionisator CA-602
Luchtbevochtiger met ionisator CA-602
Luchtbevochtiger met ionisator CA-602
Luchtbevochtiger met ionisator CA-602
Luchtbevochtiger met ionisator CA-602
Luchtbevochtiger met ionisator CA-602
Luchtbevochtiger met ionisator CA-602
Luchtbevochtiger met ionisator CA-602
Luchtbevochtiger met ionisator CA-602
Luchtbevochtiger met ionisator CA-602
Luchtbevochtiger met ionisator CA-602
Luchtbevochtiger met ionisator CA-602
Luchtbevochtiger met ionisator CA-602
Luchtbevochtiger met ionisator CA-602
Luchtbevochtiger met ionisator CA-602
Luchtbevochtiger met ionisator CA-602
Luchtbevochtiger met ionisator CA-602
Luchtbevochtiger met ionisator CA-602

Reviews Referenties

4,6/5

bekijk alle 54 beoordelingen

Beoordeel dit product
Vandaag besteld morgen bezorgd!
Klantenservice
Contact
074 - 26 70 145
Ultrasoon luchtbevochtiger CA-602 met ionisator en aromaverstuiver.
Vooral in de koude jaargetijden valt de relatieve luchtvochtigheid vaak onder het voor woon en werkruimtes aanbevolen bereik van 50 – 55%Rv.
De Ultrasoon luchtbevochtiger Clean Air Optima CA-602 met koude verneveling, ionisator voor luchtreiniging en aromaverstuiving
Het gebruik van essentiële oliën wordt aromatherapie genoemd. Essentiële olie wordt ook wel etherische olie genoemd.
Ultrasoon luchtbevochtiging, Ultrasoon aromaverstuiver, Luchtreiniging door ionisator
Door ultrasone bevochtiging techniek, ionisatie luchtreiniging en aromatherapie te combineren in één apparaat
De prijsgunstige en effectieve luchtbevochtiger Clean Air Optima CA-602 voorziet in eenvoudige handmatige draaiknop bediening
Ultrasone bevochtiging techniek Clean Air Optima CA-602 met koude mist en ionisator
Productinformatie
Toepassing
Eigenschappen
Technische gegevens
Productinformatie

Ultrasoon luchtbevochtiger CA-602 met ionisator en aromaverstuiver
Verbetering van het binnenklimaat door 3 functies in 1 apparaat


*Ultrasoon luchtbevochtiging
*Luchtreiniging door ionisator
*Ultrasoon aromaverstuiver

Geschikt voor woon- en werkruimtes tot 35m²/90m³.

De binnenruimte is het typische verblijf voor de moderne mens geworden: vaak wordt hier tot 90 procent van de tijd doorgebracht. Reden genoeg om alle aandacht te schenken aan de relatieve luchtvochtigheid en kwaliteit van de binnenlucht!

Risico’s door droge, slechte lucht in de binnenruimte


Vooral in de koude jaargetijden valt de relatieve luchtvochtigheid vaak onder het voor woon en werkruimtes aanbevolen bereik van 50 – 55%Rv. In de zomer is de luchtvochtigheid in woningen, kantoren en gebouwen vaak te laag vanwege koeling door airconditioning installaties.

Te lage luchtvochtigheid werkt negatief op het welbevinden van mensen en dieren en kan bij aanhoudende zeer droge binnenlucht ziekteverschijnselen van de ademhalingswegen veroorzaken. Ook voor meubels, parketvloeren, antiquiteiten en planten kan uitdroging zeer schadelijk zijn.

Clean Air Optima CA-602 zorgt voor optimaal binnenklimaat


De Ultrasoon luchtbevochtiger Clean Air Optima CA-602 met koude verneveling, ionisator voor luchtreiniging en aromaverstuiving voor een ontspannen geurbelevenis zorgt voor een optimaal binnenklimaat in woon- en werkruimtes tot 35m²/90m³.

Ultrasoon luchtbevochtiging


Een klein hoogfrequent trilplaatje (ultrasoon membraam) in het bodemgedeelte van de bevochtiger, zorgt voor ultrasoon water verneveling techniek waardoor het water microfijn wordt verneveld tot koude mist en de lucht aangenaam bevochtigd. De zachte ventilator luchtstroom over het water zorgt voor optimale verdeling van de waternevel in de ruimte.

Ionisatie luchtreiniging:


De ingebouwde ionisator produceert negatieve zuurstofionen waardoor de binnenlucht aanvullend op de bevochtiging wordt gereinigd en verfrist. Negatieve ionen hangen zich aan stofdeeltjes, micro-organismen en andere ongewenste stoffen in de lucht en verbinden deze met elkaar. De deeltjes worden zwaarder dan de lucht, vallen neer en worden op deze wijze uit de lucht gefilterd.

Aromatherapie met essentiële oliën van Clean Air Optima:


Het gebruik van essentiële oliën wordt aromatherapie genoemd. Essentiële olie wordt ook wel etherische olie genoemd. Aromatherapie richt zich op het onderhouden en bevorderen van de gezondheid en het genezen van aandoeningen. Aromatherapie zorgt voor luchtzuiverende werking en neemt onaangename geuren weg. Ervaar door aromatherapie aangename ambiance in uw woonruimtes, waarin u zich prettig voelt en daardoor beter kunt ontspannen.

Ons assortiment hoogwaardige essentiële oliën vindt u in onze webshop onder Aromatherapie. De hoogwaardige essentiële oliën van Clean Air Optima worden door de ultrasoon luchtbevochtiger CA-602 met ionisator en aromaverstuiver microfijn verneveld en zorgen voor een geurcompositie afgestemd op uw wensen.

Het effect van de Clean Air Optima ultrasoon luchtbevochtiger CA-602 met ionisator en aromaverstuiver,
de ideale harmonisatie van het binnenklimaat in uw woonruimtes!

Gezonde, frisse, optimaal bevochtigde en gearomatiseerde binnenlucht voorkomt geïrriteerde luchtwegen en droge huid. In perioden met lage relatieve luchtvochtigheid kan met ultrasoon technologie de juiste luchtvochtigheid in binnenruimtes gerealiseerd worden.
Deze veelzijdige luchtbevochtiger zorgt voor het ideale binnenklimaat, bevorderd daarmee het welbevinden van mens en dier, beschermd uw meubilair, parketvloer, planten en kostbare goederen in het interieur.
De geruisarme Clean Air Optima luchtbevochtiger CA-602 heeft een zeer laag energieverbruik en is daardoor bijzonder geschikt voor toepassing in kleinere tot middelgrote ruimtes zoals de woonkamer, slaapkamer, baby en kinderkamer, kantoor, behandelruimte, wachtruimte etc.

Allergie of huidproblemen?


Allergeen huisstof zorgt in het bijzonder in de droge tijd van het jaar voor stofwerveling in de binnenruimte. Jeukende ogen, geïrriteerde ademwegen en droge huid zijn de negatieve gevolgen van te droge binnenlucht. De compacte luchtbevochtiger CA-602 van Clean Air Optima is speciaal ontwikkeld voor gebruik in kleinere en middelgrote ruimtes tot 35m² en zorgt voor meer welbevinden. Droge huid wordt op een aangename wijze beschermd en verzorgt met voldoende vocht. Mensen met allergie problemen kunnen door optimaal bevochtigde binnenlucht hun klachten verminderen, beter slaapcomfort realiseren en de leefkwaliteit verbeteren.

Baby’s en kinderen


De juiste luchtvochtigheid in de woonkamer en slaapkamer beschermt baby’s en kinderen voor droge en jeukende huid, gebarsten lippen, keelpijn en vermindert de risico’s van allergeen huisstof. De geruisarme ultrasoon Clean Air Optima luchtbevochtiger CA-602 met ionisator helpt de luchtkwaliteit in de babykamer te verbeteren en zorgt voor de optimale luchtvochtigheidsgraad.
Deze veilige ultrasone luchtbevochtiger van Clean Air Optima met koude verneveling, automatische uitschakeling met signaal bij leeg waterreservoir is daardoor bijzonder geschikt voor gebruik in de baby en kinderslaapkamer.

De belangrijkste voordelen van de Clean Air Optima CA-602 luchtbevochtiger


3 in 1:
* Ultrasoon luchtbevochtiging
* Luchtreiniging door ionisator
* Ultrasoon aromaverstuiver


Twee programma’s


1. Gecombineerd ultrasoon koud bevochtigen met luchtreiniging door ionisator
2. Ultrasoon koud bevochtigen


Door de gecombineerde toepassing van ultrasone bevochtiging, ionisatie luchtreiniging en aromaverstuiving in één apparaat is de luchtbevochtiger Clean Air Optima CA-602 bijzonder effectief.


De luchtbevochtiger Clean Air Optima CA-602 is geschikt voor professioneel gebruik door bedrijven, organisaties, instellingen, gezondheidszorg en onderwijs die in hun gebouwen bewust kiezen voor schone, frisse en gezonde lucht. Veel bedrijven profiteren zo van verbeterde arbeidsomstandigheden. Klachten van medewerkers over hoofdpijn, droge ogen, geïrriteerde ademhalingswegen, vermoeidheidsverschijnselen en ook het infectiegevaar bij griep en verkoudheid worden aantoonbaar gereduceerd.

Toepassing

Toepassingsmogelijkheden


Door de effectieve ultrasoon bevochtiging technologie met koude mist, de geruisarme werking, zijn fraaie design met de wit transparante kleur en de hoge veiligheidsgraad is deze luchtbevochtiger geschikt voor plaatsing in elk interieur: woonkamer en slaapkamer, baby en kinderkamer, kantoor, showroom, vergader - en conferentieruimte, behandelruimte, artsenpraktijk, verpleeghuizen, kinderdagverblijven, peuterspeelzaal, schoollokalen, training - en opleidingscentrum, restaurant, wellness room, dierenverblijf, etc.

Geschikt voor kleinere en middelgrote ruimtes tot ca. 35m² / 90m³

De belangrijkste voordelen van de Ultrasoon luchtbevochtiger Clean Air Optima CA-602:


•   Watertank 3,5 liter
•   Ultrasone verneveling / koude mist: veilig, geen hete stoom!
•   Geschikt voor de slaapkamer en baby en kinderkamer
•   Geschikt voor allergie en huidpatiënten

Twee programma’s


1. Gecombineerd ultrasoon koud bevochtigen met luchtreiniging door ionisator
2. Alleen luchtreiniging door ionisator
•   Ionisatie zorgt voor gereinigde frisse lucht met zuurstofionen
•   Geluidsarme werking <25dB
•   Eenvoudige handmatige bediening via draaiknop
•   360° draaibare nevelverdeler
•   Hygiënische en chemie vrije bevochtiging
•   Ultrasoon techniek en nano – zilver materiaal doodt bacteriën en virussen,
     voorkomt nare watergeur
•   Permanent keramisch / nano-zilver filter: geen vervangfilters nodig!
•   Keramisch waterfilter voor verzachten van het leidingwater
•   Veilig door automatisch uitschakelen met licht en geluidssignaal bij
     leeg waterreservoir
•   Eenvoudige wijze van navullen, reinigen en bediening
•   Met aromatherapie functie, diverse etherische oliën leverbaar
•   Hoog rendement en laag energieverbruik
•   Elegant design
•   Kleur wit transparant waterreservoir
•   Uitstekende prijs – prestatie verhouding
•   Toepassing: alle middelgrote ruimtes in de woning, kantoor, bedrijf, school,
     kinderdagverblijf, etc.
•   TÜV GS en CE getest
•   2 jaar garantie

Eigenschappen

Ultrasone bevochtiging techniek Clean Air Optima CA-602 met koude mist en ionisator


Ultrasoon luchtbevochtiging werkt met een klein hoogfrequent trilplaatje (ultrasoon membraam) in het bodemgedeelte van de bevochtiger, waardoor het water microfijn wordt verneveld tot koude mist en de lucht aangenaam bevochtigd. De geluidsarme ventilator in de luchtbevochtiger zorgt voor een zachte luchtstroom en optimale verdeling van de waternevel in de ruimte. De ingebouwde ionisator produceert negatieve zuurstofionen waardoor de binnenlucht aanvullend op de ultrasone bevochtiging wordt gereinigd en verfrist.

Hygienische en chemievrije bevochtiging


De ultrasoon luchtbevochtiger Clean Air Optima CA-602 werkt zonder chemische toevoegingen. Zich in het water bevindende schadelijke deeltjes, bacteriën en virussen worden grotendeels geëlimineerd door de hoogfrequente trillingen van het ultrasoon membraam. Het materiaal van deze luchtbevochtiger dat met water in contact komt is bewerkt met nano – zilver dat een extra bijdrage levert aan het doden van bacteriën en geurvorming van het water tegengaat. Gezonde binnenlucht wordt extra bevordert door de gelijktijdig met het bevochtigen ingeschakelde ionisator welke de binnenlucht reinigt voor optimaal welbevinden.

Veilig, eenvoudige bediening, makkelijk in onderhoud


De prijsgunstige en effectieve luchtbevochtiger Clean Air Optima CA-602 voorziet in eenvoudige handmatige draaiknop bediening en heeft twee programmakeuze mogelijkheden;
1. Gecombineerd ultrasoon koud bevochtigen met luchtreiniging door ionisator
2. Alleen luchtreiniging door ionisator

Deze veelzijdige luchtbevochtiger met ionisator is door draaiknop bediening handmatig instelbaar voor traploze regeling van de gewenste relatieve luchtvochtigheidsgraad in uw binnenruimte. Het apparaat is gemakkelijk te onderhouden en te vullen door afneembaar waterreservoir. Het geïntegreerde veiligheidssysteem met licht en geluidssignalering schakelt de bevochtiger uit bij leeg waterreservoir. De bevochtiginggraad kan vrij gekozen en gevarieerd worden. Deze efficiënte luchtbevochtiger is daardoor altijd inzetbaar en kan ook in verschillende ruimtes opgesteld worden. Deze nieuwe luchtbevochtiger CA-602 is daardoor ideaal voor het gebruik in de woning, kantoor en bedrijf, spreekkamer, vergaderruimte, behandelruimte, etc.

Door ultrasone bevochtiging techniek, ionisatie luchtreiniging en aromatherapie te combineren in één apparaat is de hoogwaardige luchtbevochtiger Clean Air Optima CA-602 veel effectiever dan gewone luchtbevochtigers.

De ultrasoon luchtbevochtiger Clean Air Optima CA-602 is geschikt voor professioneel gebruik


•   ultrasone koude waterverneveling voor optimale bevochtiging van de binnenruimte
•   bevochtigt, reinigt, verfrist en verbetert de kwaliteit van de binnenlucht
•   goed voor mensen, dieren, planten en het interieur
•   veilig, waardoor geschikt voor gezinnen met baby’s en kleine kinderen
•   eenvoudige bediening, waardoor geschikt voor gebruik door ouderen en
     in verpleegsituaties
•   vermindert stof, fijnstof, allergenen zoals pollen en huisstof in de binnenlucht
•   vermindering allergische reacties
•   vermindering klachten tijdens het hooikoorts seizoen
•   beschermt en verzorgt de huid met voldoende vocht
•   voorkomt jeukende ogen, droge slijmvliezen, droge keel en droge huid
•   vermindert overdracht bacteriën en virussen
•   verhoogt de weerstand en concentratie vermogen
•   voorkomt schade aan houten vloeren en meubilair, kostbare goederen
     en interieur

•   verrijkt en verfrist de binnenlucht met negatieve ionen
•   permanent keramisch / nano-zilver filter: geen vervangfilters nodig!
•   nanozilver tegen bacterievorming en slechte geur van het water
•   traploos regelbare instelling door draaiknop
•   veilig, waarschuwing en automatische uitschakeling bij leeg waterreservoir
•   gemakkelijk te vullen en te reinigen
•   met aromatherapie functie, diverse etherische olie leverbaar
•   fraai design
•   TÜV GS en CE getest
•   geluidsarme werking!
•   inclusief Nederlandstalige handleiding
Technische gegevens
Geschikt voor ruimtes tot 35m² / 90m³

Twee programma’s


1. Gecombineerd ultrasoon koud bevochtigen met luchtreiniging door ionisator
2. Ultrasoon koud bevochtigen
•   Ultrasoon waterverneveling voor koude nevel
•   Capaciteit min. 120 ml / h - max. 300 ml / h
•   Watertank inhoud 3,5 liter
•   Afneembare watertank
•   360° draaibare nevelverdeler
•   Handmatige bediening door draaiknop
•   Traploos regelbare snelheden voor de bevochtiging
•   Permanent Keramisch / nano-zilver filter voor waterontharding
•   Geen vervangfilters nodig!
•   Nanozilver tegen bacterievorming en slechte watergeur
•   In- / uitschakelbare ionisator met LED aanduiding
•   Ionisator capaciteit > 3.000.000 negatieve ionen / cm³
•   Actief zuurstof < 0,05 ppm
•   Ultrasoon aromaverstuiver
•   Geschikt voor het gebruik van Clean Air Optima etherische olie
•   Bijzonder geluidsarm < 25 dB (A)
•   Afmetingen 29,5 x 16 x 33,5 cm
•   Gewicht: 1,7 kg (leeg)
•   Kleur: wit, watertank transparant
•   Energieverbruik slechts 30 Watt
•   Stroomaansluiting 220 – 240V, 50 / 60Hz
•   Veiligheid: TÜV, GS en CE getest
•   Automatische uitschakeling en signaal bij leeg waterreservoir
•   Garantie: 2 Jaar

CLEAN AIR OPTIMA essentiële oliën


Voor aromatherapie in de CA-602 luchtbevochtiger met ionisator is uitsluitend voor Ultrasoon Aromaverstuivers/luchtbevochtigers ontwikkelde CLEAN AIR OPTIMA essentiële oliën toepasbaar.

Attentie!


Gebruik van andere, niet voor ultrasoon aromaverstuivers/luchtbevochtigers ontwikkelde essentiële oliën of additieven, kunnen leiden tot beschadiging van het apparaat!
Toestellen die door dergelijke additieven worden beschadigd, zijn van de garantie uitgesloten.

Filter


De Clean Air Optima luchtbevochtigers zijn uitgerust met een permanent keramisch / nano / zilver filter. Dit permanente filter kan eenvoudig gereinigd worden en hoeft daardoor niet vervangen te worden. Het filter bestaat uit een cilinder met als inhoud een vulling van kunststof en keramische bolletjes. De kunststof bolletjes zijn ingebed in nano – zilver en verminderen de kans op bacterie vorming. De keramische bolletjes verzachten het water, verminderen daardoor de kans op kalkvorming en voorkomen watergeur.

Filter reiniging


Bij normaal continu bedrijf (24h/dag) adviseren wij het filter minimaal eens per maand te reinigen of na 1000 uur bedrijf van de luchtbevochtiger. De werkwijze voor filterreiniging:
- Verwijder het filter uit de watertank
- Vul een glas voor de helft met azijn
- Plaats het filter gedurende 10 minuten in het glas met azijn
- Haal daarna het filter uit het glas
- Verwijder de azijn door het uitschudden van het filter
- Spoel het filter na met zuiver water
- Plaats het filter weer in de watertank

Reinigen van de Transductor / Waterbassin en Waterreservoir


De werkwijze voor deze reiniging:
1. Doseer 2 - 4 doppen Clean Air Optima® Reiniger & Ontkalker in het waterbassin van de luchtbevochtiger.
2. Voeg water toe tot de rand van het waterbassin.
3. Laat minimaal 30 minuten en maximaal 60 minuten inwerken.
4. Na het reinigen en ontkalken, het waterbassin grondig met water afspoelen.
5. Indien er nog sporen van kalkaanslag zichtbaar zijn, adviseren wij reiniging en ontkalken te herhalen.

Let op:
Om te reinigen en ontkalken, dient het apparaat uitgeschakeld te zijn, zodat er door de verneveling geen zuur via aerosolen in de lucht komt.

Clean Air Optima® Reiniger & Ontkalker is niet geschikt voor het waterreservoir (watertank).
Wij adviseren voor het waterresevoir (watertank), een mild afwasmiddel te gebruiken.

Accessoires

Clean Air Optima® Reiniger & Ontkalker

Geschikt tot: CA-807/803 - CA-602/603/604/605/606/607
Clean Air Optima® Reiniger & Ontkalker

€ 14,90

Bestellen Meer info

Etherische olie Eucalyptus

Geschikt tot: AD-301/302/303 - CA-602/603/604/605/606/607
Etherische olie Eucalyptus

€ 12,90

Bestellen Meer info

Etherische olie Lavendel

Geschikt tot: AD-301/302/303 - CA-602/603/604/605/606/607
Etherische olie Lavendel

€ 12,90

Bestellen Meer info

Wat vinden anderen van de Luchtbevochtiger met ionisator CA-602

maandag 14 februari 2022
5 4 3 2 1
4 / 5
Prima apparaat. Jammer dat je het reservoir aan de onderkant moet vullen.
dinsdag 25 januari 2022
5 4 3 2 1
4 / 5
Deze kleine aangeschaft voor de slaapkamer. Fijn apparaat, jammer dat je de luchtvochtigheidgehalte niet af kunt lezen voor de rest werkt hij prima naar behoren. Ook kun je er een behoorlijke hoeveelheid water in kwijt.
zaterdag 17 april 2021
5 4 3 2 1
4 / 5
Goed apparaat.
dinsdag 13 april 2021
5 4 3 2 1
5 / 5
ik heb de clean-air ca-602 aangeschaft omdat ik s'ochtends altijd een soort van verkouden wakker werd, en vaak in de nacht wakker werd, dit werd achteraf veroorzaakt door een te droge slaapkamer, gaat nu stuk beter en word niet meer "verkouden wakker" ook aanrader voor mensen met apneu (waar ik ook last van had).

Bent u tevreden over uw Clean Air Optima product?

Deel uw ervaring met anderen en schrijf een review3/5
Verzenden

Effect: bevochtigen, ontvochtigen, aromatiseren

Luchtvochtigheid

De door medische specialisten aanbevolen optimale luchtvochtigheid ligt in het bereik van 40 tot 60% relatieve luchtvochtigheid.

Lees meer

Bevochtigen

Voor het ideale binnenklimaat is de luchtvochtigheid het meest bepalend.

Lees meer

Ontvochtigen

Is de lucht in binnenruimtes te vochtig dan kan de levenskwaliteit door schimmelsporen, allergenen en ademweg problemen sterk nadelig beïnvloedt worden.

Lees meer

Woningen

In een woning vinden allerlei activiteiten plaats die vocht produceren. Te veel vocht in huis is schadelijk voor uw huis en uw gezondheid. Een te droge lucht in woningen kan trouwens ook...

Lees meer

Kantoren

Een vochtige werkplek is niet goed, maar een te droge lucht is ook niet prettig om in te werken.

Lees meer

Aromatiseren

De aromatherapie is een geneeskunst die etherische oliën gericht ter bevordering van de gezondheid inzet.

Lees meer

Daarom!

 • "Clean Air Optima" Nederlands merk!
 • 20 jaar online specialist in luchtbehandelingssystemen
 • Effectieve producten in hoogwaardige kwaliteit
 • Wereldwijd honderdduizenden tevreden gebruikers
 • Échte vakkundige advisering bel 074 - 2670 145 (09:00 tot 12:30)
 • Online product adviseur, klik hier
 • FAQ - Veelgestelde vragen. klik hier
 • Snel contact. klik hier
 • DIRECT offerte. klik hier
 • Ook in de winkel verkrijgbaar bij Media Markt, Expert, EP, enz... klik hier voor offline store locator