Intelligente HEPA UV luchtreiniger CA-510Pro

Geschikt tot: 110m² / 275m³ / 1180ft²

 • Ultrastil met sleepmode! 10dB(A)
 • Filtereffectiviteit 99,97% / 0,3 µm
 • 10 voudig OFT filtratie systeem
 • Digitale monitoring luchtkwaliteit!
 • CADR gecertificeerd

€ 449,-

Incl 21% BTW

7,5Kg
Meer of diverse apparaten nodig? DIRECT offerte Ontvang direct uw maatwerk offerte!
Op voorraad Bestellen Nu besteld, morgen in huis
Intelligente HEPA UV luchtreiniger CA-510Pro
Intelligente HEPA UV luchtreiniger CA-510Pro
Intelligente HEPA UV luchtreiniger CA-510Pro
Intelligente HEPA UV luchtreiniger CA-510Pro
Intelligente HEPA UV luchtreiniger CA-510Pro
Intelligente HEPA UV luchtreiniger CA-510Pro
Intelligente HEPA UV luchtreiniger CA-510Pro
Intelligente HEPA UV luchtreiniger CA-510Pro
Intelligente HEPA UV luchtreiniger CA-510Pro
Intelligente HEPA UV luchtreiniger CA-510Pro
Intelligente HEPA UV luchtreiniger CA-510Pro
Intelligente HEPA UV luchtreiniger CA-510Pro
Intelligente HEPA UV luchtreiniger CA-510Pro
Intelligente HEPA UV luchtreiniger CA-510Pro
Intelligente HEPA UV luchtreiniger CA-510Pro
Intelligente HEPA UV luchtreiniger CA-510Pro
Intelligente HEPA UV luchtreiniger CA-510Pro
Intelligente HEPA UV luchtreiniger CA-510Pro

Reviews Referenties

4,9/5

bekijk alle 183 beoordelingen

Beoordeel dit product
Vandaag besteld morgen bezorgd!
Klantenservice
Contact
074 - 26 70 145
Productinformatie
Toepassing
Eigenschappen
Technische gegevens
Downloads
Gebruiksaanwijzing
Productinformatie

Zuivere ademlucht voorwaarde voor goede gezondheid!

De kwaliteit van de binnenlucht, die we inademen, is bepalend voor onze gezondheid en welbevinden. Hoe minder stof, allergenen, micro-organismen en chemische verontreinigingen we inademen, hoe geringer het gevaar ziek te worden.

Luchtvervuiling in binnenruimtes: een internationaal gezondheidsprobleem!

Zoals aangetoond door recente onderzoeken van de toonaangevende instellingen WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) en EPA (Environmental Protection Agency - het Amerikaanse agentschap voor milieubescherming in de Verenigde Staten) is de binnenlucht in ons woon- werk- en mobiliteitsbereik door biologische en chemische belasting vaak 2 tot 5 en zelfs tot 100 keer meer vervuild dan de lucht buiten!

Het probleem wordt versterkt door de moderne wijze van energiezuinig bouwen. Onvoldoende ventilatie veroorzaakt hierdoor vaak ongestoorde uitbreiding in onze binnenruimtes met bacteriën, virussen, huisstofmijt, schimmel, fijnstof en pollen.

Luchtvervuiling en de gevolgen voor de gezondheid
Meest voorkomende oorzaken slechte binnenluchtkwaliteit:
• Allergenen
• Chemicaliën en geuren
• Bacteriën, virussen, schimmels
• Voertuigen- en industriegassen / - stoffen


De gevolgen voor de gezondheid van mensen door ongezonde binnenlucht worden duidelijk door de permanent toenemende klachten met name op het gebied van:
Korte en middellange termijn:
• Allergische reacties
• Ooginfecties (conjunctivitis)
• Irritaties van neus en keel
• Bronchitis
• Longontsteking
• Hoofdpijn, misselijkheid
• Ademhalingsproblemen
• Huidreacties (Eczeem)
• Astma aanvallen
Op lange termijn:
• Chronische ademwegen aandoeningen
• Longkanker
• Hartziektes
• Schade aan hersens, zenuwen of innerlijke organen

Reden genoeg om alle aandacht te schenken aan de kwaliteit van de binnenlucht!

Het effectieve Clean Air Optima® 10 OFT filtratie systeem bevrijdt de lucht van:


Het unieke Clean Air Optima® DUAL Airflowsystem van de CA-510Pro Smart met de tweezijdige horizontale luchtinlaat voor vervuilde lucht beschikt in totaal over 10 filters voor effectieve high-end luchtreiniging en verticale uitstroom van gereinigde lucht via de bovenzijde van deze fraai gestileerde en professionele luchtreiniger.

Samenstelling Clean Air Optima® DUAL Airflowsystem met 10 OFT filtratie systeem, Intelligent Particle Sensor™ en Duo ionisator type CA-510Pro Smart

Effectieve luchtreiniging in acht stappen

Intelligent Particle Sensor™
De ingebouwde slimme sensor meet en regelt volautomatisch de luchtkwaliteit. De ventilator anticipeert automatisch met 3 snelheden op de door de sensor gemeten belasting van de binnenlucht met vaste deeltjes.

Digitale monitor luchtreiniger CA-510Pro Smart


De luchtreiniger type CA-510Pro Smart geeft via de digitale monitor automatisch en exact feedback over de actuele luchtkwaliteit door meting PM2.5 niveau, temperatuur en luchtvochtigheid in de binnenruimte.

Partikelmeting (PM 2.5)              Luchtkwaliteit:
<80                                             Groen - Goed
80-150                                        Blauw - Matig
>150                                           Rood - Slecht

Partikelmeting/Fijnstof/PM2.5
Fijnstof is een verzamelnaam voor deeltjesvormige luchtverontreiniging met deeltjes die klein genoeg zijn om ingeademd te worden. Fijnstof in de lucht kan schadelijke effecten hebben op de gezondheid. De Europese Unie heeft in 1999 / 2008 grenswaarden voor fijn stof PM10 (particulate matter met een deeltjesgrootte van circa 10 micrometer / oftewel 10 micron) en PM2.5 (particulate matter met een deeltjesgrootte van circa 2.5 micrometer/oftewel 2.5micron) vastgesteld.

De belangrijkste bron van fijnstof vooral PM10 in het binnenmilieu is tabaksrook. Daarnaast is fijnstof zoals PM2.5 afkomstig uit de open haard, van bakken en braden en stofzuigen.

Meting relatieve luchtvochtigheid en temperatuur
Belangrijke aspecten voor effectieve luchtreiniging: relatieve luchtvochtigheid tussen de 40 - 60% en een kamertemperatuur van ca 20 - 23° C in de binnenruimte.

Effectiviteit Clean Air Optima® luchtreinigers met CADR certificering

Het in leverancieronafhankelijk laboratoriumtests bepaalde criterium voor effectiviteit Clean Air Delivery Rate (CADR) brengt de beide Clean Air Optima® luchtreinigers CA-510Pro Smart en CA-509Pro Smart aan de top bij systemen voor het verbeteren van de binnenluchtkwaliteit. Het hoogeffectieve filtersysteem van beide apparaten zuivert micro - fijne deeltjes tot 0,3 micrometer (0,3 µm) uit de lucht met 99,97% rendement. (Een micrometer is gelijk aan 10-6 meter, oftewel 0,000 001 meter, een miljoenste deel van een meter, of een duizendste deel van een millimeter).
De CADR waarde geeft aan met welk resultaat de luchtreiniger deeltjes zoals rook, stof -en pollen uit de binnenlucht filtert. Dit wordt gemeten door onafhankelijke instanties in standaard ruimtes tot 20,4m² en de gemeten waarden liggen daarbij tussen 10 en 450 kubieke voet deeltjesvrije lucht per minuut.

De CADR waarde van de intelligente HEPA UV ionisator luchtreiniger CA-510Pro Smart bedraagt 468 M³ deeltjesvrije lucht /uur. Hoe hoger de CADR waarde, hoe beter de filterprestatie en hoe sneller de lucht wordt gezuiverd van de betreffende deeltjes.

Effect van de HEPA UV Ionisator Luchtreiniger CA-510Pro Smart

De Intelligente highend Clean Air Optima® luchtreiniger CA-510Pro Smart verzekert de gebruiker van gezonde, zuivere ademlucht in de binnenruimte.

Het excellente 10voudige OFT filtratie systeem reduceert de kans op infectiegevaren door virussen en bacteriën, allergie patiënten kunnen weer rustiger slapen en astma patiënten makkelijker ademen. Passief- en actief rokers gaat het merkbaar beter. Sick-Building-Syndrom veroorzakend binnenruimtegif zoals formaldehyde en zelfs tabaksrook verliezen hun bedreiging voor de menselijke gezondheid.
Clean Air Optima® - Coronavirus Prevention Concept™
CA-510Pro Smart - Coronavirus Preventie Techniek:
2x UV-C + 2x HEPA + 2x Ionisator + CADR 468m³/h.
Meer info

Praktische handgreep
De intelligente Clean Air Optima® HEPA UV ionisator luchtreiniger CA-510Pro Smart heeft een praktische handgreep en is daardoor makkelijk verplaatsbaar van de ene naar de andere ruimte.


Compact tablet design past in elk interieur
Door het compacte en fraai gestileerde tablet design en de neutrale kleurstelling is de unieke Clean Air Optima® HEPA UV ionisator luchtreiniger CA-510Pro Smart inpasbaar in elk interieur.


Eenvoudige bediening
-Handmatig
-Afstandsbediening
-Clean Air Optima® App

Geluidsarm
Het ventilatorsysteem van de HEPA UV ionisator luchtreiniger CA-510Pro Smart voorziet in drie ventilatorstanden en een slaapmodus.

Energiezuinig
Maximale stroomverbruik slechts 45 Watt bij ventilatorinstelling Turbo / 3
Stroomverbruik 25 Watt bij ventilatorinstelling middel / 2
Stroomverbruik 15 Watt bij ventilatorinstelling laag 1 / sleepmodus.

Kenmerken en voordelen Intelligente HEPA UV ionisator luchtreiniger CA-510Pro SmartToepassing

De binnenluchtkwaliteit is vele malen slechter dan de buitenlucht!

Veel studies hebben aangetoond dat de lucht binnenshuis vaak 2 tot 5 tot zelfs 100 keer meer vervuild is dan de lucht buiten. Het EPA (Environmental Protection Agency) - het Amerikaanse agentschap voor milieubescherming in de Verenigde Staten - en de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) concludeerden na onderzoek dat er meer bezorgdheid bestaat over luchtvervuiling binnenshuis, dan buitenshuis!

De binnenruimte is de typische verblijfplaats geworden voor de moderne mens. Vaak wordt hier tot 90 procent van de tijd doorgebracht. Per dag ademt een mens gemiddeld 18 tot 24.000 keer in en uit. Dit betekend dat een volwassen gemiddeld groot mens ca. 20 kubieke meter lucht inademt. Dit luchtvolume komt overeen met een gewicht van ca. 25 kilogram. Dat overtreft in hoge mate de massa van de per dag gebruikte levensmiddelen en drinkwater. Terwijl levensmiddelen en water zorgvuldig geselecteerd kunnen worden, is dit in de regel bij ademlucht niet mogelijk.

Oorzaken luchtvervuiling binnenshuis

Luchtververvuiling door fijn stof

De luchtvervuiling is een van de grotere gezondheidsproblemen in Europa. Volgens het Milieu- en Natuurplanbureau sterven alleen in Nederland vermoedelijk jaarlijks 18.000 mensen ongeveer tien jaar eerder door de aanwezige concentraties fijn stof. Kinderen in vervuilde gebieden hebben vaker last van de luchtwegen en van allergieën en ontwikkelen sneller zwakke longen.

Ventileren

Ventileren moet, echter zal de luchtvervuiling gemakkelijk van buiten naar binnen komen als ramen en deuren openstaan. Maar zelfs als alle ramen en deuren gesloten zijn, kunnen door de natuurlijke ventilatie allergenen en microfijne deeltjes tot in het binnenmilieu doordringen.

Belangrijke aspecten voor effectieve luchtreiniging.

Relatieve luchtvochtigheid in de binnenruimte tussen de 40 - 60% en een kamertemperatuur van ca 20 - 25° C zijn belangrijke aspecten voor effectieve luchtreiniging. Optimale luchtvochtigheid in dit bereik voorkomt de groei van schimmels, bacteriën en virussen, laat makkelijker ademen, droogt de huid niet uit en zorgt daardoor voor meer welbevinden.

Belangrijkste oorzaken ongezond binnenmilieuPollen, schimmel, schimmelsporen, huisstofmijtallergenen en andere allergenen kunnen hooikoorts, astma en andere allergische reacties veroorzaken. Zelfs een kortdurend contact met hogere concentraties microscopisch fijne stofdeeltjes kan aan het ontstaan van hartziektes bijdragen.Micro-organismen zoals virussen, bacteriën en schimmelsporen zijn veroorzaker van tuberculose, influenza, Aspergillose (veroorzaakt door schimmels), MRSA (ziekenhuisbacterie) en SARS.Huisdierallergenen bevinden zich in de regel in speeksel en daardoor ook op haren en huid van huisdieren. Als allergenen geïnhaleerd worden, kan dit tot zware allergische reacties leiden.Tabaksrook bevat duizenden chemicaliën en zweefstoffen, die de slijmvliezen irriteren hetgeen tot acute en chronische ziekten kan leiden.


Vluchtige organische verbindingen (VOCs) zijn chemische gassen, die uittreden uit voertuigen, bouwmaterialen en industrie werkstoffen. Zij kunnen kankerverwekkend zijn en de interne organen beschadigen. Een nieuwe inrichting van de woning of nieuw meubilair kunnen gassen en vluchtige organische stoffen uitstoten.


Smog en ozon kunnen zelfs bij lage concentraties irritatie van de ademwegen en daardoor astma aanvallen veroorzaken. Deze luchtverontreinigingen ontstaan weliswaar overwegend in het buitenmilieu, maar kunnen door deuren, vensters en ventilatiekanalen in gebouwen binnendringen.


Reinigingsproducten, sprays en oplosmiddelen kunnen de slijmvliezen irriteren en allergieën versterken, zoals astma en hooikoorts.

Toepassingsvoorbeelden Intelligente HEPA UV ionisator luchtreiniger CA-510Pro Smart


Door het compacte, fraai gestileerde tablet design en de neutrale kleurstelling is de unieke Clean Air Optima® HEPA UV ionisator luchtreiniger CA-510Pro Smart inpasbaar in elk interieur.

Door sleepmode met ultrastille werking bijzonder geschikt voor gebruik in de slaapkamer en in alle ruimtes waarin stilte verlangd wordt.
Het brede filterspectrum voorziet in brede toepassing waardoor de unieke Clean Air Optima® HEPA UV ionisator luchtreiniger CA-510Pro Smart zorgt voor de verbetering van de luchtkwaliteit in: woonhuizen, kantoren, openbare ruimtes en gebouwen, op de werkplek, in bedrijfsruimtes, training- en lesruimtes, verkoopruimtes, kantines, zelfs in de kapsalon of vingernagelstudio, in scholen, musea, sportaccommodaties, in behandelruimtes van artsen, tandartsen en fysiotherapeuten, in hotels, restaurants en wellnessruimtes, inzetbaar in dierenverblijven van honden, katten en vogels etc. etc.

Het brede filterspectrum van de HEPA UV ionisator luchtreiniger CA-510Pro Smart

Schadelijke stoffen:
• (Fijn) stof
• Tonerstoffen
• Alle soorten zwevende deeltjes
• Pollen

Chemische substanties:
• Vluchtige Organische Verbindingen
• Formaldehyde

Geuren:
• Huisdieren
• Rottingsgeur
• Keukengeuren
• Verfgeuren
Allergenen:
• Schimmelsporen
• Huisdierschilfers (Katten, honden etc.
• Huisstofmijtallergene


Micro-organismen:
• Bacteriën
• Virussen

Algemeen:
• Binnenluchtverontreiniging
• Tabaksrook
• Smog en industriële luchtverontreiniging
• Uitlaatgassen van voertuigen en dieselroet

Professioneel gebruik

De highend CADR gecertificeerde Clean Air Optima® HEPA UV ionisator luchtreiniger CA-510Pro Smart is geschikt voor professioneel gebruik. Deze geavanceerde luchtreiniger CA-510Pro Smart met het excellente 10-voudige OFT filtratie systeem transformeert vervuilde binnenlucht naar gezonde ademlucht en kenmerkt zich verder door bediengemak en lage bedrijfskosten door een gunstige aanschafprijs en lange levensduur van het systeem. De voor professioneel gebruik perfecte hightech luchtreiniger CA-510Pro Smart van Clean Air Optima® is geschikt voor brede toepassing in bedrijven, gastronomie, organisaties, instellingen, gezondheidszorg, onderwijs, musea en banken die in hun gebouwen bewust kiezen voor frisse en schone lucht met als resultaat een gezonde werkomgeving en aangenaam klimaat voor bezoekers. De intelligente HEPA UV ionisator luchtreiniger CA-510Pro Smart helpt gevolgen van een “Sick-Building-Syndrom” voorkomen en laat kosten dalen die kunnen ontstaan door ziekteverzuim en verloren arbeidsuren.

Opgelucht ademhalen: thuis, op de werkplek en in openbare gebouwen

Ons merk Clean Air Optima® staat voor onze visie: de beste luchtkwaliteit realiseren in alle denkbare binnenruimtes.

De beide luchtreinigers CA-510Pro Smart en CA-509Pro Smart zijn ideaal voor mensen met astma, bronchitis, COPD, MCS en allergieën ontstaan door huisdieren, pollen, huisstofmijt of het inademen van fijnstof, huisstof, vogelstof, chemicaliën of gassen. Beide Clean Air Optima® HEPA UV ionisator luchtreinigers CA-510Pro Smart en CA-509Pro Smart zijn bijzonder geschikt voor het elimineren van nare geuren of rooksituaties en zorgen voor een gezonde en aangename leef- en werkomgeving.

Eigenschappen

Intelligente Hepa UV Ionisator Luchtreiniger CA-510Pro Smart

Het luchtzuiveringssysteem van deze nieuwe Clean Air Optima® luchtreiniger type CA-510Pro Smart is gebaseerd op de excellente Optima Filter Technology / 10 OFT™ en is samengesteld uit 5x2 verschillende filtertechnieken + sensor. Functionele volgorde: Intelligent Particle Sensor™ / twee voorfilters / twee Actiefkoolstoffilters / twee TRUE HEPA filters met nano zilver coating / twee UV-C lampen - 254nm en DUO ionisatoren. De ingebouwde slimme sensor meet en regelt volautomatisch de luchtkwaliteit. De sensor gestuurde ventilator anticipeert met 3 verschillende snelheden automatisch op de belasting van de binnenlucht met vaste deeltjes grootte PM2.5. Het duidelijke digitale display aan de frontzijde van de fraai gestyleerde luchtreiniger type CA-510Pro Smart geeft automatisch en exact feedback over de actuele luchtkwaliteit door meting van het PM2.5 deeltjesniveau, de temperatuur en de luchtvochtigheid in de binnenruimte.

De beste eigenschappen van de Clean Air Optima® Hepa UV Ionisator luchtreiniger CA-510Pro Smart

Altijd een gezond binnenmilieu in de ruimtes waar mensen veel tijd doorbrengen zoals in de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, hobbyruimte, kantoor, vergaderruimte, schoollokaal, behandelruimte etc. door het excellente: Optima Filter Technology / 10 OFT™ luchtzuiveringssysteem met slimme sensor

Het effectieve Clean Air Optima® 10 OFT™ filtratie systeem transformeert vervuilde binnenlucht naar gezonde ademlucht en reduceert praktisch alle ongewenst stoffen en geuren: vuildeeltjes tot 0,3 micron (zoals ultrafijne deeltjes, allergenen /pollen, schimmelsporen, huisstofmijt, huidschilfers) bacteriën en virussen, sigarettenrook, geuren, gassen en TVOC’s.

Optima Filter Technology / 10 OFT™ - Intelligent Particle Sensor™ + PM2.5 monitoring beschermd tegen de risico’s van fijnstof, allergenen, bacteriën en virussenIntelligent Particle Sensor™ Digitale monitor PM2.5, temperatuur en luchtvochtigheid

Fijne stofdeeltjes 10µm (PM 10) en kleiner 2,5 µm (PM 2.5), kunnen doordringen tot in de longen en behoren tot de top 10 van bedreigingen voor de menselijke gezondheid. Deze kleine deeltjes ontstaan door typische binnenmilieu processen zoals koken, bakken, braden, roken en verwarming en worden ook in grote hoeveelheden in het binnenmilieu gebracht door het verkeer, industrie, bouw, biologische materialen (pollen, bacteriën, mijten, virussen), geïmporteerde stof uit andere gebieden zoals (vliegtuig) uitlaatgassen en vulkaanuitbarstingen.
Allergenen zoals pollen en huisstof veroorzaken ieder voorjaar bij miljoenen mensen vervelende tot ernstige en langdurige gezondheidsklachten: dit aantal neemt alleen maar toe.
Hooikoorts is een allergische reactie die wordt veroorzaakt door pollen (stuifmeel) van gras, bomen en allerlei kruidachtige planten die door de wind worden meegevoerd. Pollen bestaan uit microscopisch kleine korreltjes die zich ontwikkelen in de meeldraden van bloemen, grassen, struiken en bomen. Soms zijn ze zo licht dat ze door de lucht kunnen zweven. De meeste pollenkorreltjes meten tussen 10 en 30 micron (één micron is het duizendste van één millimeter). Van de vele duizenden planten die hun stuifmeelkorrels via de lucht verspreiden, zijn er enkele honderden soorten die allergie kunnen veroorzaken. Het gaat vooral om planten met lichtgekleurde bloesems die door de insecten niet worden opgemerkt. Bacteriën en virussen zijn moeilijk te detecteren. De Optima Filter Technology / 10 OFT™ met turbo functie zorgt voor verhoging van de luchtstroom en versnelt de luchtverversing waardoor de belasting met deze gezondheidbedreigende deeltjes wordt gereduceerd. Het bij deze luchtzuivering methodiek belangrijke HEPA filter met nano zilver coating verwijdert praktisch alle bacteriën en virussen uit de binnenlucht en zorgt voor zuivere ademlucht.

De effectiviteit van de Clean Air Optima® Hepa UV ionisator luchtreiniger CA-510Pro Smart

De intelligente Clean Air Optima® Hepa uv ionisator luchtreiniger CA-510Pro Smart met de effectieve Optima Filter Technology/ 10 OFT™ zorgt voor een gezond binnenklimaat in ruimtes tot 110m² / 275m³ door de levering van 468 M³ deeltjesvrije lucht / uur.
In het voorfilter worden grotere zweef- / stofdeeltjes en andere schadelijke bestanddelen vastgehouden.

Het actieve koolfilter filtert effectief gassen, chemicaliën, sigarettenrook, vluchtige organische stoffen (VOC) en geuren zoals huisdier-, schimmel-, keuken- en verfgeuren uit de binnenlucht.

De ingebouwde slimme sensor meet en regelt volautomatisch de luchtkwaliteit. De sensor gestuurde ventilator anticipeert met 3 verschillende snelheden automatisch op het gemeten PM2.5 niveau qua belasting van de binnenlucht met vaste deeltjes.

De digitale PM 2.5 monitor informeert direct over de luchtkwaliteit, de temperatuur en luchtvochtigheid in de binnenruimte waar de hoogwaardige HEPA UV ionisator luchtreiniger CA-510Pro Smart van Clean Air Optima® staat opgesteld.

Wat betekend CADR?

CADR is de afkorting van Clean Air Delivery Rate. De Clean Air Delivery Rate (CADR) is de maat voor de luchtreiniging capaciteit van een luchtreiniger. Hierdoor wordt een nauwkeurig beeld over de effectiviteit van de luchtreiniger verkregen. Hoe hoger de CADR, hoe beter de filterprestatie en hoe sneller de lucht wordt gezuiverd van het betreffende deeltje. Dit wordt gemeten door onafhankelijke instanties in standaard ruimtes tot 20,4m² en de gemeten waarden liggen daarbij tussen 10 en 450 kubieke voet deeltjesvrije lucht per minuut.

De CADR waarde van de intelligente HEPA UV ionisator luchtreiniger CA-510Pro Smart bedraagt 468 M³ deeltjesvrije lucht /uur.

De HEPA UV ionisator luchtreiniger CA-510Pro Smart van Clean Air Optima® is met deze hoge CADR waarde een hightech product voor goede, zuivere, schone binnenlucht en zorgt voor een betere gezondheid en welzijn gedurende het hele jaar.

Overzichtelijk bedieningspaneel met tiptoetsen


De slaapmodus reinigt de lucht geruisloos en met gedimde monitor
De intelligente Clean Air Optima® Hepa UV ionisator luchtreiniger CA-510Pro Smart verzekerd de gebruiker van een ongestoorde en gezonde nachtrust. In de slaapmodus is deze luchtreiniger praktisch geruisloos, de monitorverlichting wordt automatisch gedimd en de luchtreiniging gaat over op een lager niveau waarbij de ventilatorsnelheid wordt verlaagd, het geluidsniveau daardoor daalt en het energieverbruik wordt beperkt.

Comfort spectrum Hepa UV ionisator luchtreiniger CA-510Pro Smart:

•   Optima Filter Technology / 10 OFT™ luchtzuiveringssysteem met slimme sensor
•   Twee voorfilters vangen grote stofdeeltjes en pluizen
•   Twee actiefkoolstoffilters neutraliseren geuren en gassen
•   Twee krachtige TRUE HEPA filters klasse H13, Filteroppervlak 2.7m², Filtercapaciteit tot 99,97% /
     deeltjesgrootte >0,3 µm
•   De antibacteriële laag van nano zilver coating op het HEPA filter elimineert bacteriën en schimmels
•   Twee UV-C lampen: UVC golflengte 254 nm
•   DUO ionisator > 4.000.000 negatieve ionen / cm³, ozonvrij DIN EN 60335-2-65
•   Overzichtelijk bedieningspaneel met tiptoetsen
•   3-staps ventilatorsnelheid voor individuele instelling van de luchtstroom
•   De slaapmodus reinigt de lucht geruisloos en met gedimde monitor
•   Ventilatorinstelling: automatisch, sleep, manueel 1, 2, 3
•   Timerfunctie in- en uitschakelen 0-24h
•   Filter Life Monitoring via LED in bedieningspaneel bovenzijde
•   EFR (Easy Filter Replacement) betekend eenvoudig filters te vervangen
•   Kinderslot beveiligd tegen ongewenst gebruik van het systeem
•   Praktische handgreep
•   Compact tabletdesign
•   Kleur levend wit, passend in elk interieur
•   Ultrastille werking
•   Energiezuinig
•   Inclusief Nederlandstalige handleiding
•   Garantie 2 jaar
•   Veiligheid CE / TUV GS / RoHs
Technische gegevens

Technische specificaties CA-510Pro Smart


•   Voor ruimtes tot 110m² / 275m³
•   CADR waarde: 468 M³ deeltjesvrije lucht /uur
•   10-voudige Optima Filter Technology / OFT ™ Healthy Technology System

1. Intelligent Particle Sensor™ meet en regelt volautomatisch de luchtkwaliteit
2. Twee voorfilters vangen grote stofdeeltjes en pluizen
3. Twee actiefkoolstoffilters neutraliseren geuren en gassen
4. Twee krachtige TRUE HEPA filters HEPA, filter klasse H13, met nano zilver coating,
    filteroppervlakte 2.7m², zuivert micro- fijne deeltjes tot 0,3 micrometer (0,3 µm) uit
    de lucht met 99,97% rendement, Schimmel 100%, Tabaksrook 98,90%
5. Twee UV-C lampen: UVC golflengte 254 nm
6. DUO Ionisator, ozonvrij DIN EN 60335-2-65, reinigt en verfrist de binnenlucht
    met > 4.000.000 neg.ionen/cm³

•   Digitale monitoring luchtkwaliteit door meting PM2.5 niveau, temperatuur en luchtvochtigheid in de      binnenruimte
•   Sensor gestuurde automatisch werkende 3 standen ventilator, capaciteit tot 468m³/h
•   Laag geluidsniveau ventilator 10dB(A) Sleep / 15dB(A) Low 1 / 35dB(A) Middle 2 / 55dB(A) Turbo 3
•   3 selecteerbare ventilator instellingen Automatisch/Sleep/Manueel 1, 2, 3
•   Ultrastil met sleepmode voor gebruik in de slaapkamer!
•   Kinderslot: beveiliging tegen ongewenst gebruik van het systeem
•   Gemakkelijk te verplaatsen door praktische handgreep
•   Timerfunctie in- en uitschakelen 0-24h
•   Stroomspanning AC 220V - 240V / 50Hz
•   Stroomverbruik max. 45 Watt - Turbo 3 / 25 Watt - Middle 2 / 15 Watt - Low 1
•   Overzichtelijk bedieningspaneel met tiptoetsen
•   Filter Life Monitor via LED in bedieningspaneel bovenzijde
•   EFR (Easy Filter Replacement): na 2000 bedrijfsuren op eenvoudige wijze filters vervangen
•   Elegant en compact tablet design
•   Afmetingen BxDxH 32 x 21 x 56cm
•   Kleur levend wit
•   Gewicht 7,5 kg
•   Veiligheid CE / TUV GS / RoHs

Garantie
•    2 jaar garantie

Ingebruikname


Raadpleeg vóór ingebruikname de uitvoerige aanwijzingen in uw handleiding.

OnderhoudReiniging buitenkant van de luchtreiniger:
1. Schakel het apparaat uit en trek de stekker uit het stopcontact.
2. Gebruik een zachte en vochtige doek om het apparaat te reinigen van stof en vuil.
3. Zorg ervoor dat er geen water in het apparaat terechtkomt.

Reiniging Intelligent Particle Sensor™
Reinig de luchtkwaliteitssensor om de 6 tot 8 weken.

Wanneer de PM 2,5 waarde afwijking vertoont, kan stof op de sensorlens oorzaak zijn. Reinig de sensorlens met een wattenstaafje:

1. Neem het deksel van de sensor.
2. Reinig de sensorlens met een wattenstaafje en water zoals aangegeven in de handleiding.
    Droog de lens vervolgens met een schoon wattenstaafje.
3. Plaats het deksel van de sensor terug.
4. Veeg de sensorlens niet schoon met alcohol of een ander organisch oplosmiddel.

Attentie: Als de luchtvochtigheid in de ruimte zeer hoog is, bestaat het risico van condensatie op de luchtkwaliteitssensor. Dit kan ertoe leiden dat de indicator voor de luchtkwaliteit (digitale weergave - deeltjesmeting) aangeeft dat de luchtkwaliteit slecht is, terwijl dit niet het geval zou mogen zijn. In dat geval raden wij u aan om de luchtkwaliteitssensor te reinigen of de de luchtreiniger niet in de automatische stand te gebruiken.

Waarschuwing!
Maak de samengestelde filters (HEPA + actieve-koolfilter) nooit nat of spoel ze nooit uit met water.

Vervangen van de beide samengestelde True HEPA + actiefkoolstof filters:


Afhankelijk van het gebruik moeten deze filters elke 6/8-12 maanden vervangen worden.

Raadpleeg voor het vervangen van deze filters de uitvoerige aanwijzingen in uw handleiding.

Voor een optimaal effect kan het permanente voorfilter in Clean Air Optima® intelligente luchtreiniger CA-510Pro Smart en de True HEPA-filters tussendoor maandelijks gereinigd worden met een zachte borstel of uw stofzuiger (zie handleiding luchtreiniger CA-510Pro Smart).

Meer informatie over filters in de Intelligente HEPA UV ionisator luchtreiniger CA-510Pro Smart vervangen of bestellen in onze webshop www.cleanair-online.nl onder: Accessoires.
Downloads
Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing CA-510Pro SmartAccessoires

Filterset CA-509Pro Smart/CA-510Pro Smart

Geschikt tot: CA-509Pro Smart/CA-510Pro Smart
Filterset CA-509Pro Smart/CA-510Pro Smart

€ 79,-

Bestellen Meer info

2x UV LED-Lamp CA-509Pro Smart/CA-510Pro Smart

Geschikt tot: CA-509Pro Smart/CA-510Pro Smart
2x UV LED-Lamp CA-509Pro Smart/CA-510Pro Smart

€ 29,90

Bestellen Meer info

Wat vinden anderen van de Intelligente HEPA UV luchtreiniger CA-510Pro

zondag 16 oktober 2022
5 4 3 2 1
5 / 5
Sinds een week in gebruik en op de automatische stand staan
Wat een verschil de lucht is veel schoner en je merkt het zeker aan je luchtwegen
Zelfs met het spelen wat de 2 honden met elkaar doen
Ligt er overal veel minder stof
Zeker een aanrader
donderdag 31 maart 2022
5 4 3 2 1
5 / 5
Heb deze nu ong. 6mnd in gebruik en ben er heel tevreden mee. De afwerking,bediening enz zijn top!. Is geluidsarm en doet zijn werking uitstekend.
Heb hiervoor ook andere gehad van bekende merken maar deze is toch wel de fijnste.Eenigste minpuntje is de aan/uit v.d. afst.bed. die gaat een beetje zwaar,maar die gebruik ik niet.Voor de rest een van de betere luchtreinigers!
vrijdag 25 februari 2022
5 4 3 2 1
5 / 5
Wij hebben 2 van deze luchtreinigers gekocht voor ons kantoor. We zijn er geweldig tevreden over! Weinig geluid, doet wat hij moet doen en het personeel vindt het duidelijk merkbaar dat de lucht gereinigd is. Met name merkbaar voor de vrijwilligers met luchtwegklachten. Daarbij houdt het ons in deze tijden ook veilig! Super apparaat gewoon. Dank jullie wel!
zaterdag 4 december 2021
5 4 3 2 1
5 / 5
CA-510Pro: 1 toestel op onze gelijkvloers, 1 toestel op onze 1e verdieping en 2 voor elkeen van onze 2 dochters.
Dus 4 prachtige, praktische, technisch vernuftige luchtreinigingstoestellen, die qua aanblik beslist mooi en modern ogen en mijn volledige familie in deze zorgwekkende Covid periode in het nest waarin ieder woont gezonder houden en behoeden voor dit nare onzichtbare levensbedreigende virus. Zou er indien nodig geen seconde aan twijfelen om deze aankoop opnieuw te doen. Ook moet zeker worden meegegeven dat je deze toestellen op ventilatiemodus 1 of -slaap gewoon niet hoort draaien. Absolute topkwaliteit met afstandsbediening.

Bent u tevreden over uw Clean Air Optima product?

Deel uw ervaring met anderen en schrijf een review3/5
Verzenden

Filterspectrum

Huistofmijt, huisstof en pollen

Allergenen in het binnenmilieu kunnen afkomstig zijn van o.a. huisstofmijten, dieren, schimmels en pollen.

Lees meer

Vogelstof

Bij kanaries, parkieten & Co kunnen vogelmijten tot allergische reacties leiden.

Lees meer

Bacteriën, Virussen

Deactiveren van luchtgedragen micro-organismes zoals bacteriën, virussen, schimmels en sporen.

Lees meer

Sigarettenrook

Hoogefficiënte systemen van Clean Air Optima elimineren tabaksrook.

Lees meer

Nare geuren

Geur kan in de leefomgeving hinder veroorzaken en brengt om die reden ook gezondheidsrisico's met zich mee.

Lees meer

Schadelijke gassen & fijnstof

Fijn stof is een verzamelnaam voor deeltjesvormige luchtverontreiniging die klein genoeg zijn om ingeademd te worden.

Lees meer

Daarom!

 • "Clean Air Optima" Nederlands merk!
 • 20 jaar online specialist in luchtbehandelingssystemen
 • Effectieve producten in hoogwaardige kwaliteit
 • Wereldwijd honderdduizenden tevreden gebruikers
 • Échte vakkundige advisering bel 074 - 2670 145 (09:00 tot 12:30)
 • Online product adviseur, klik hier
 • FAQ - Veelgestelde vragen. klik hier
 • Snel contact. klik hier
 • DIRECT offerte. klik hier
 • Ook in de winkel verkrijgbaar bij Media Markt, Expert, EP, enz... klik hier voor offline store locator